TZG Hrvatska Kostajnica

TZG Hrvatska Kostajnica - PROGRAM


18:00 - 19:00 h
Predstavljanje projekta"Stazama Zrinskih po Hrvatskom Pounju" / PREDAVANJE

Projekt koji provodi Srednja škola Ivana Trnskoga iz Hrvatske Kostajnice. Proučavanjem povijesti obitelji Zrinski i učenjem o starim utvrdama Zrin, Gvozdansko i Hrvatska Kostajnica želi se predstaviti povijesni i državotvorni značaj Hrvatskog Pounja te ga učiniti zanimljivim potencijalnim gostima iz svih dijelova Lijepe naše i šire.

18:00 - 21:00 h
Izložba "I mi u zajednici" / IZLOŽBA

Izložbom “I mi u zajednici” svoje djelovanje predstaviti će Društveni centar Kostajnica. Društveni centar je započeo rad prije godinu i pol, okupivši korisnike, osobe s posebnim potrebama, te kroz druženje, animacije i druge aktivnosti predstavljajući njihov značaj u zajednici. Centar je nastavio rad drugim projektom, za mlade, kojim se želi animirati mlade za aktivnije sudjelovanje u zajednici.

19:00 - 20:00 h
Predstavljanje projekta "Povijesne postrojbe Banske krajine" / PREDAVANJE

Članovi Društva Terra Banalis predstaviti će projekt “Povijesne postrojbe Banske krajine”. Društvo je osnovano 2015. godine sa sjedištem u Glini i okuplja znanstvene, kulturne i stručne djelatnike te sve ostale koje zanima istraživanje, vrednovanje, obnova i predstavljanje kulturne baštine prostora koji se povijesno nazivao Banski kraj, Banska krajina..., a nalazi se u porječju Save, Gline, Kupe i Une.

Sadržaj i oblikovanje programa: TZG Hrvatska Kostajnica

TZG Hrvatska Kostajnica

Vladimira Nazora 17

Sisačko-moslavačka

18:00 - 21:00h

091 314 5235

tzg-hrvatska-kostajnica@sk.t-com.hr

0Natječaj za Naj Fotku