Muzej suvremene umjetnosti Istre / MACI

Muzej suvremene umjetnosti Istre / MACI - PROGRAM


18:00 - 22:00 h
PLAYROOMS: TRI PRIČE ZA TRI SOBE / IGRAONICA

S ciljem približavanja suvremene umjetnosti najmlađima, osmislili smo koncept igraonica pod nazivom PLAYROOMS: TRI PRIČE ZA TRI SOBE kojima na kreativan i interaktivan način želimo djecu upoznati sa pojedinim muzejskim predmetima koji će za ovu prigodu biti postavljeni u prostorima Muzeja.

18:00 - 01:00 h
DRAGANA SAPANJOŠ: HALF OF FRAME umjetnička instalacija / IZLOŽBA

Instalacijom HALF OF FRAME, vizualne umjetnice DRAGANE SAPANJOŠ, poznate publici po svojim intrigantnim i zanimljivim projektima kojima stvara i sažima razne umjetničke medije i formate, najavljujemo ujedno i autoričino prvo samostalno predstavljanje koje će se u vidu slojevitog likovno – izvedbenog projekta održati u prostorima Muzeja tijekom 2016. godine.

18:00 - 01:00 h
MUSEUM SHOP - nova muzejska platforma / OSTALO

Otvaranjem muzejske trgovine stvaramo novi prostor i sadržaj za svoje posjetitelje, ali i platformu za buduće mogućnosti i formate suradnje s vizualnim umjetnicima prije svega na regionalnoj razini. Uz ponudu muzejskih publikacija, osmišljavanjem i realizacijom niza uporabnih i dekorativnih proizvoda prepoznatljiva vizualnog identiteta, slijedit će u nastavku i realizacija/ponuda didaktičkog materijala vezanog uz muzejske zbirke te specijalna autorska izdanja kojima je cilj približiti publici svu širinu i slojevitost suvremene umjetnosti.

18:00 - 01:00 h
DRUŽENJE UZ KUHANO VINO, ČAJ I TRADICIONALNE ISTARSKE SLASTICE /

20:30 - 21:00 h
PREDSTAVLJANJE KATALOGA MEĐUNARODNE MANIFESTACIJE VIZUALNIH UMJETNOSTI TU SMO /

Uz predstavljanje kataloga međunarodne manifestacije vizualnih umjetnosti TU SMO i pratećih projekcija video – filmova*, naglasit ćemo i još jednom prisjetiti se istaknutih istarskih, hrvatskih i međunarodnih umjetnika, njihovih radova, akcija i intervencija kojima su osvojili galerijsko – muzejske prostore, ali i ulice i trgove grada Pule, a koji su predstavljeni tijekom tri izdanja manifestacije. *projekcije video filmova moguće je pogledati od 18:00 – 01:00

21:00 - 01:00 h
GLAZBENI PROGRAM /

BIG WAVE - live koncert rovinjskog rock cover banda

Sadržaj i oblikovanje programa: Muzej suvremene umjetnosti Istre / MACI

Muzej suvremene umjetnosti Istre / MACI

Sv. Ivana 1

Istarska

18:00 - 01:00h

052 / 351 - 541, 052 / 351 - 540

msui@msu-istre.hr

1623



Natječaj za Naj Fotku