Info zona

SAŽETAK PROGRAMA U NOĆI MUZEJA

Izložba radova studentica odsjeka Likovne kulture i likovne umjetnosti  Umjetničke akademije u Splitu.

U okviru manifestacije Noć muzeja 29. siječnja izložbom u Info zoni  prvi put javno će se predstaviti studentice odsjeka Likovne kulture i likovne umjetnosti – Mia Bogdan, Ida Bugarić, Nikolina Ćuk, Jasna Fantić i Antonela Stanić; radovima u mediju slikarstva, kiparstva i grafike.

Mia Bogdan kiparskim triptihom istražuje trenutno duhovno stanje promatrača. Pseudopodije naziv je ciklusa grafičkih radova u bakropisu koje izlaže Ida Bugarić. Nikolina Ćuk inspiraciju za svoju grafičku mapu u tehnici mezzotinte pronašla je u Tolkienovim djelima. Noćni vlak – akrilik na medijapanu, slikarski je uradak Jasne Fantić. Antonela Stanić bakropisom prikaza ruku i DNA molekula propituje emocionalno postojanje.

Info zona - PROGRAM


18:00 - 01:00 h
Izložba radova studentica UMAS-a / IZLOŽBA

Predstavljanje slikarskih, grafičkih i kiparskih uradaka studentica odsjeka Likovne kulture i likovne umjetnosti Umjetničke akademije u Info zoni. Autorice će tijekom večeri razgovarati sa posjetiteljima o procesu nastanka, medijima i tehničkoj izvedbi radova, sa osvrtom na idejne smijernice svojih dijela.

Sadržaj i oblikovanje programa: Info zona

Info zona

Split, Jerina ul. 1

Splitsko-dalmatinska

18:00 - 01:00h

021 339 909

goran@infozona.hr

200Natječaj za Naj Fotku