Edukativni centar Svijet gljiva

SAŽETAK PROGRAMA U NOĆI MUZEJA

Vođenje grupa posjetitelja, fotografiranje grupa – nagrada za najbolju fotografiju, gljivaonica za najmlađe posjetitelje, predavanje mr. Mladena Strižaka, ispunjavanje pristupnica  za učlanjenje u gljivarsko društvo, razgovor sa determinatorima, sa prof. Bošcom, upoznavanje sa radom liofilizatora za tehnički zahtjevnije posjetitelje.

Edukativni centar Svijet gljiva - PROGRAM


18:00 - 20:00 h
Gljivaonica za najmlađe posjetitelje / RADIONICA

Najmlađi posjetitelji uživaju u crtanju i bojanju gljiva dok njihovi roditelji, bake, djedovi, tete u miru razgledavaju izložene gljive. Animatori GD Kamilo Blagaić brinu o tome da se svi lijepo zabave. Na kraju slijedi odabir i nagrada za najbolji crtež.

20:00 - 21:00 h
Rod Boletus / PREDAVANJE

Determinator GD Kamilo Blagaić, veliki poznavatelj gljiva, mr. Mladen Strižak održat će predavanje o rodu Boletus, nama svima najdražim vrganjima.

18:00 - 01:00 h
Razgledavanje izložaka / STRUČNO VODSTVO

Za sve vrijeme trajanja Noći muzeja 2016. determinatori GD Kamilo Blagaić vodit će grupe posjetitelja po Muzeju, odgovarati na pitanja i davati upute kako postati član društva i što sigurnije naučiti osnove o gljivama. Sve vrijeme u Muzeju će biti i prof. dr. sc. Romano Božac.

18:00 - 01:00 h
Fotografiranje posjetitelja / OSTALO

Sve Vrijeme trajanja Noći muzeja profesionalni fotograf će fotografirati posjetitelje, grupe učenika i/ili studenata, obitelji... Fotografije će, uz dozvolu roditelja, biti objavljene na fb stranici Muzeja gljiva, a najbolja fotografija bit će naknadno odabrana i nagrađena.

Sadržaj i oblikovanje programa: Edukativni centar Svijet gljiva

Edukativni centar Svijet gljiva

Trg bana Josipa Jelačića 3

Grad Zagreb

18:00 - 01:00h

01/4819528

vesna.dujlovic@gmail.com

0Natječaj za Naj Fotku