Conoko d.o.o.

SAŽETAK PROGRAMA U NOĆI MUZEJA

NOĆ DRUGIH MUZEJA U METROPOLI
U samom srcu profanog dijela Zagreba, u mističnom pasažu palače koja povezuje Ilicu 5 i Cvjetni trg – u prolazu Oktogon posjetite nas i uživajte u Noći drugih muzeja u Metropoli. Uz afirmaciju muzeja iz drugih dijelova Hrvatske kao povijesne i kulturne znamenitosti, nudimo vam i novu turističku destinaciju koju možda dosada niste doživjeli ili barem niste doživjeli putem Smart Guide pametnog vodiča i Đirom po gradu.

Iskusite prezentaciju muzeja tehnologijom današnjice, te simulacijom virtualne stvarnosti u 3D tehnologiji razgledajte postav svakog pojedinog muzeja, ali i grada iz kojeg dolazi. A kako bi doživljaj bio potpun, za svakog posjetitelj na ulazu u Oktogon osigurat ćemo i 3D naočale. Putem pametnih telefona moći će poslušati zanimljivu priču iz svakog predstavljenog muzeja.

U Noć drugih muzeja u Metropoli uključeni su i obližnji, vrlo popularni noćni klubovi, a u svakom klubu, tijekom večeri možete sudjelovati i u bogatoj nagradnoj igri koju smo za vas pripremili.
Na realizaciji sudjeluje više interesno povezanih tvrtki, čija je djelatnost prezentacija kulturne i povijesne baštine, kao i prirodnih znamenitosti u turističkoj ponudi koristeći suvremene komunikacijske tehnologije.


Sadržaj i oblikovanje programa: Conoko d.o.o.

Conoko d.o.o.

Bolnička cesta 95

Grad Zagreb

0Natječaj za Naj Fotku